Pisać czy nie pisać??

Problem z drugą połówką? A może przyjaciółka Cię obgaduje? Wejdź, a na pewno uzyskasz pomoc! Wszystko o miłości, przyjaźni i koleżeństwie.

Pisać czy nie pisać??

Postprzez samotna1412 » Sob Maj 09, 2009 7:50 pm

Witam Was dziewczyny :* Zakładam ten temat, ponieważ nie widziałam podobnego. Chodzi o to, że czesto my, dziewczyny nie wiemy czy pisać pierwsze do chłopaka. Wszystkie dobrze wiemy, że to chłopak powinien pisać do nas przerwszy, np. sms. Ale jak same wiecie, nie zawsze to wychodzi. Po paru dniach zastanawiamy się czy on wogóle do nas napisze. I często zadajemy sobie pytanie. Napisac do niego czy nie napisać? Ja czesto zadaję sobie takie pytanie. Chodzi o to, że dziewczyna chce jak najlepiej, chce napisać do chłopaka, pogadać.. choć wiadome jest, ze sie nie powinno. Ale nas skręca wręcz, żeby napisać smsa. Najgorsze jest to, że najczęściej jest tak, że my staramy się, piszemy do chłoapaka pierwsze, co sie potem okazuje oni odbierają jak nachalstwo ;-/ Tak więc co robić gdy chłopak nie pisze już ponad tydzień. Napisać by porozmawiać, czy czekać? jednak czekanie jest czasem bardzo trudne. Więc co mi radzicie?
samotna1412

Dołączenie: Czw Sty 29, 2009 6:09 pm

Powróć do Przyjaźń i miłość

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość